Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın takıldıgını görmek

Rüyada altın takıldıgını görmek

Rüyada altın takıldıgını görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada altın takıldıgını gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin nedenlerini doğru belirlemelisiniz.

Rüyada altın küpe takıldığını görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine altın takıldığını görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına yorulur.

Rüyada birine altın takıldığını görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna altın takıldığını görmek maaşının artacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işarettir.

Rüyada altın takıldıgını görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada üzerine altın takıldığını görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe altın takıldığını görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments