Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım altın takıldığını görmek

Rüyada yarım altın takıldığını görmek

Rüyada yarım altın takıldığını görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalettir.

Rüyada yarım altın takıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, aradığı çareleri bulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada birine altın takıldığını görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe altın takıldığını görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına delalettir.

Rüyada altın takıldıgını görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, hasta ise bakacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulur.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, yanlış yollardan döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet eder.

Rüyada üzerine altın takıldığını görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments