Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik yokuş inmek

Rüyada dik yokuş inmek

Rüyada dik yokuş inmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işaret eder.

Rüyada dik yokuş inmek gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada dik yokuştan inmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet eder.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek sarsılacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik bir yokuştan inmek ister istemez çok üzüleceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada dik yokuş inmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik yokuş tırmanmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dik yokuşu çıkmak doğru adımlar atacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments