Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş aşağı inmek

Rüyada yokuş aşağı inmek

Rüyada yokuş aşağı inmek insanlara öncülük edeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yokuş aşağı inmek gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Rüyada bisikletle yokuş aşağı inmek günahların da affolacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işaret eder.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Rüyada yokuş aşağıya inmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret eder.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek sıkıntılı günler geçirileceğine, mevki kazanacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments