Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir yokuştan inmek

Rüyada dik bir yokuştan inmek

Rüyada dik bir yokuştan inmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, gelirinin sürekli olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada dik bir yokuştan inmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Rüyada dik bir yokuştan inmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına rivayet eder.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik yokuş inmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işarettir.

Rüyada dik yokuştan inmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik yokuşu tırmanmak yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik yokuşu çıkmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments