Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir merdivenden inmek

Rüyada dik bir merdivenden inmek

Rüyada dik bir merdivenden inmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, büyük işlere imza atacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • İlk işiniz, bir yön değişikliği ya da yapısal değişiklikler olabilir.

Rüyada dik bir merdivenden inmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek hasret içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada dik merdivenlerden inmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada dik merdivenden inmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada dik merdiven inmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik tepeden inmek insanlar tarafından ayıplanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine delalettir.

Rüyada dik yokuş inmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments