Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik merdiven çıkmak

Rüyada dik merdiven çıkmak

Rüyada dik merdiven çıkmak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada dik merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Rüyada dik merdivenden çıkmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, karın artacağına yorulur.

Rüyada dik merdiven çıkmak net bir bakış açısı kazanacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik merdivene çıkmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine alamet eder.

Rüyada dik merdivenden inmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada dik merdiven inmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalettir.

Rüyada dik merdivenlerden inmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments