Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir merdivenden çıkmak

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret eder.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işaret eder.

Rüyada dik merdivenden çıkmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada dik merdiven çıkmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik merdivene çıkmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak çok büyük paralar kazanılacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik merdiven inmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik merdivenden inmek işlerinde kara geçeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments