Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik kayaya tırmanmak

Rüyada dik kayaya tırmanmak

Rüyada dik kayaya tırmanmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dik kayaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada dik kayaya tırmanmak maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada dik kayalık görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada dik kaya görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Rüyada kaya tırmanmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kayaya tırmandığını görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada kayalıklardan tırmanmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalıktan tırmanmak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada kayalıklara tırmanmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments