Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayaya tırmandığını görmek

Rüyada kayaya tırmandığını görmek

Rüyada kayaya tırmandığını görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, dertlerin başlayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalettir.

Rüyada kayaya tırmandığını gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Rüyada kayaya tırmanmak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalık tırmanmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, aşık olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaya tırmanmak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını aşacağına delalet eder.

Rüyada kayalıktan tırmanmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayalıklardan tırmanmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada sarp kayalıklara tırmanmak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına delalet eder.

Rüyada kayaya tırmandığını görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments