Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik kaya görmek

Rüyada dik kaya görmek

Rüyada dik kaya görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, el üstünde tutulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik kaya gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada dik kayaya tırmanmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik kayalık görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada dik kaya görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kaya üstünde oturmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bazı ortak işlere gireceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahmet kaya görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada kayadan çıkmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada deniz kenarında kayalık görmek kazancının tükenmeyeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments