Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya tırmanmak

Rüyada kaya tırmanmak

Rüyada kaya tırmanmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine delalettir.

Rüyada kaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada kayalıklarda tırmanmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, üzüntülerin biteceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalığa tırmanmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalık tırmanmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine inanılır.

Rüyada kayalara tırmanmak huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, her anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklara tırmanmak uzun bir seyahate çıkılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada kayaya tırmandığını görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada dik kayaya tırmanmak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kesesinin dolacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments