Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıktan tırmanmak

Rüyada kayalıktan tırmanmak

Rüyada kayalıktan tırmanmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, isteklerinize kavuşacağınıza yorulur.

Rüyada kayalıktan tırmanmak gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Rüyada kayalara tırmandığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayaya tırmanmak desteksiz kalacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kayalıklarda tırmanmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıktan tırmanmak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada dik kayaya tırmanmak kariyer planının altüst olacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada kayalığa tırmanmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işlerin günden güne bozulacağına yorulur.

Rüyada kayalıklardan tırmanmak iyi bir patron olacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayadan tırmanmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, itibar göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments