Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik kayalık görmek

Rüyada dik kayalık görmek

Rüyada dik kayalık görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada dik kayalık gördüyseniz:

  • Medikal, sağlıkla veya romantik ilişkilerinizle ilgili alışılmadık seçenekler ortaya çıkabilir.

Rüyada dik kaya görmek aile içinde husumet gelişeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalettir.

Rüyada dik kayaya tırmanmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine rivayet eder.

Rüyada dik kayalık görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada kayaya çıkmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalıktan aşağı inmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada kayaların altında kalmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaya taş görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kayaların yıkıldığını görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments