Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dicle nehrini görmek

Rüyada dicle nehrini görmek

Rüyada dicle nehrini görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine tabir olunur.

Rüyada dicle nehrini gördüyseniz:

  • Maddi konuların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada tuna nehrini görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına inanılır.

Rüyada murat nehrini görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, çektiği zorlukların biteceğine, umutlarının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehre dalmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi işaret eder.

Rüyada nehrin üstünde yürümek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nefsini görmek büyük düşüneceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işarettir.

Rüyada münker ve nekiri görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehre düştüğünü görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ne istersen onu görmek rakipsiz hale geleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sağlığının kötüye gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments