Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehre düştüğünü görmek

Rüyada nehre düştüğünü görmek

Rüyada nehre düştüğünü görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehre düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada nehre düşen birini görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, parasının ve malının da artacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada nehre düştüğünü görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada münker nekir görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya inanılır.

Rüyada nehrin taştığını görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yol kat edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada nehrin karşısına geçmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hastalıkların kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tuna nehri görmek umutlanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Rüyada neskahve içmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

Rüyada aras nehrini görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments