Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ne istersen onu görmek

Rüyada ne istersen onu görmek

Rüyada ne istersen onu görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada ne istersen onu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, düzenlemelerin veya planların üzerinden geçilmesi gerekiyorsa, başka birisinin harekete geçmesini beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada ne istersen onu görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini para isterken görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına yorulur.

Rüyada nehre dalmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tuna nehrini görmek makamının sürekli yükseleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada nehre düştüğünü görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ne istediğini görmek hayırlı işler yapacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada fırat nehrine düşmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada necm suresini okumak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments