Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuna nehrini görmek

Rüyada tuna nehrini görmek

Rüyada tuna nehrini görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, şansının bahtının açılacağına, işyerini kapatacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Rüyada tuna nehrini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada tuna nehrini görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kötü günler geçireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada tuna nehri görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada süleyman hilmi tunahanuı görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada süleyman hilmi tunahan görmek takdir edilen kişi olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet eder.

Rüyada tuna balığı görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tunusua gitmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, haram mala rivayet eder.

Rüyada süleyman hilmi tunahanı görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, işlerdeki karın artacağına, işlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada necm suresini görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments