Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dibi taşlı deniz görmek

Rüyada dibi taşlı deniz görmek

Rüyada dibi taşlı deniz görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dibi taşlı deniz gördüyseniz:

  • Sağlık olarak, sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklara karşı zayıfsınız.

Rüyada dibi taşlı deniz görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin dibindeki taşları görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hükmünün geçmeyeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun dibinde taş görmek rakiplerini geride bırakacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işarettir.

Rüyada deniz dibinde nefes almak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada denizin dibinde oturmak bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Rüyada denizin dibine inmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada denizin dibinde yaşamak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde uyumak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments