Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dibinde oturmak

Rüyada denizin dibinde oturmak

Rüyada denizin dibinde oturmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin dibinde oturmak gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Rüyada denizin dibinde oturmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalet eder.

Rüyada duvar dibinde oturmak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzun dibinde oturmak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağacın dibinde oturmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada ağaç dibinde oturmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada denizin dibini görmek çok büyük bir rahata ereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz dibinde nefes almak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada deniz dibinde olmak hastalıkların iyileşeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments