Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dibindeki taşları görmek

Rüyada denizin dibindeki taşları görmek

Rüyada denizin dibindeki taşları görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin dibindeki taşları gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Rüyada denizin dibindeki taşları görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dibi taşlı deniz görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada suyun dibinde taş görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde ev görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada denize dip dalmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde uyumak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işarettir.

Rüyada denizin dibine dalmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz dibinden altın çıkarmak doğru yolu bulacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments