Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun dibini görmek

Rüyada suyun dibini görmek

Rüyada suyun dibini görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına inanılır.

Rüyada suyun dibini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanıltıcı etkilere açıksınız.

Rüyada suyun dibine batmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun dibine inmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suyun dibinde yüzmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, helal lokmalar yiyeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret eder.

Rüyada suyun dibinde olmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, elde bulunan imkânların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun dibine dalmak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine rivayet eder.

Rüyada dibi görünen su görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, iş hayatının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada suyun dibinde taş görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir projeye girileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun dibini görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments