Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir camide namaz kılmak

Rüyada büyük bir camide namaz kılmak

Rüyada büyük bir camide namaz kılmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulur.

Rüyada büyük bir camide namaz kılmak gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada büyük camide namaz kılmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir camide namaz kılmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalettir.

Rüyada camide kadınlarla namaz kılmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işarettir.

Rüyada camide namaz kılmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide cuma namazı kılmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Rüyada hacda camide namaz kılmak maddi olanakların kötüleşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine inanılır.

Rüyada camide kadın erkek namaz kılmak hayır getirecek işlere girileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada camide cemaatle namaz kıldığını görmek bahtının açık olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments