Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamı olduğunu görmek

Rüyada devlet adamı olduğunu görmek

Rüyada devlet adamı olduğunu görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada devlet adamı olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada devlet adamını ölmüş görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, yurtdışına gidileceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işarettir.

Rüyada ölmüş devlet adamı görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamından tokat yemek yüzünün de yerlere düşeceğine, kötü günler geçireceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada bir devlet adamı görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla yemek yemek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada devlet adamından para almak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments