Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveye ekmek vermek

Rüyada deveye ekmek vermek

Rüyada deveye ekmek vermek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sorunların ortadan kalkacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada deveye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirme çabanız iltifatlar almanıza neden olabilir.

Rüyada deveye ekmek vermek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada devenin öldüğünü görmek bereketli günler geçirileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deve kuşuna binmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüysüz deve görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş deve görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine yorulur.

Rüyada devenin üstünde olmak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalet eder.

Rüyada devenin oturduğunu görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada devenin uçtuğunu görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments