Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin uçtuğunu görmek

Rüyada devenin uçtuğunu görmek

Rüyada devenin uçtuğunu görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devenin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Rüyada uçan deve kuşu görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, güzel huylarını terk edeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalettir.

Rüyada devenin uçtuğunu görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan deve görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, hile ile mal elde edeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına delalet eder.

Rüyada deve üstünde olmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve aramak olayın ağız münakaşasına varacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüklü deve görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada devenin yürüdüğünü görmek çok zor zamanlar geçireceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada deve gezdirmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments