Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin üstünde olmak

Rüyada devenin üstünde olmak

Rüyada devenin üstünde olmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, umutlarının kırılacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada devenin üstünde olmak gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada devenin üstünde yük görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve üstünde gelin görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada devenin üstünde insan görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve üstünde yük görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kararlarına saygı duyulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada devenin üstünde görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet eder.

Rüyada devenin üstünde olmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada devenin üstünde gelin görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, işinden geri kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve üstünde gezmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, iyi anlaşacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments