Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş deve görmek

Rüyada pişmiş deve görmek

Rüyada pişmiş deve görmek kazancın düşeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kendine geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş deve gördüyseniz:

  • Gireceğiniz farklı ortamlar sizi canlandırabilir.

Rüyada pişmiş deve görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, maneviyatının çökeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş deve eti görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada deve sahibi olmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada devenin üstünde insan görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve kesildiğini görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, eski enerjisini bulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada dev deve görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, istediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deveye yemek yedirmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına inanılır.

Rüyada deve yatırmak üzüntülerin sevince döneceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments