Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devekuşu görmek

Rüyada devekuşu görmek

Rüyada devekuşu görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devekuşu gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Rüyada deve üstünde gezmek başarıya ulaşacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünde deve görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş deve görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, şifa ve moral bulacağına yorulur.

Rüyada devenin koşturduğunu görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek işlerinde başarı elde edeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve yatırmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada erkek deve görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil deve görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments