Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz deveye binmek

Rüyada beyaz deveye binmek

Rüyada beyaz deveye binmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz deveye binmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Rüyada beyaz deveye binmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, barış için adım atacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada deve kuşuna binmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, işini kaybedeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalettir.

Rüyada deveye ters binmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada devenin üstüne binmek karasızlık yaşayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına tabir olunur.

Rüyada deve binmek paslı bir çiviye basabileceğine, yurtdışına gidileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Rüyada gelinlikle deveye binmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, merdiven atlayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yavru deveye binmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve üstüne binmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments