Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun ve deve görmek

Rüyada koyun ve deve görmek

Rüyada koyun ve deve görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun ve deve gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Rüyada koyun ve deve görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine yorulur.

Rüyada deve ve koyun görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada deveyi suyun içinde görmek kazancının bol olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve üstünde birini görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve çanı sesi duymak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada deveye binmiş birini görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada devekuşu yavrusu görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf deve görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments