Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde fil görmek

Rüyada su içinde fil görmek

Rüyada su içinde fil görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yokluk içine gireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada su içinde fil gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin iş birliğine veya yardımına ihtiyaç duyuyorsanız empati yaparak ilerlemelisiniz.

Rüyada suyun içinde fil görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada su içinde fil görmek anne baba dualarının alınacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde fil görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada filin su içtiğini görmek çok güzel günler görüleceğine, anne baba duasının alınacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına delalettir.

Rüyada pet şişe içinde su görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde altın görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret eder.

Rüyada temiz suyun içinde olmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments