Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan fil görmek

Rüyada camdan fil görmek

Rüyada camdan fil görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye işarettir.

Rüyada camdan fil gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Rüyada camdan fil görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada cam fil görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına inanılır.

Rüyada kahve falında fil görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalettir.

Rüyada fil tarafından kovalandığını görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada büyük bir fil görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada filin evi yıktığını görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, fakirlik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada fil resmi çizmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada filin yüzdüğünü görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments