Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fili kesmek

Rüyada fili kesmek

Rüyada fili kesmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalet eder.

Rüyada fili kesmek gördüyseniz:

  • İş birlikleri yoluyla büyüyebilir, sevgilinizle ilişkilerinizde fikir çatışmalarına dayalı bir gelişim yaşayabilir veya fazlasıyla birbirinizin üzerine düşebilirsiniz.

Rüyada fil kesmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada fili kesmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, art niyetli kişilere uyacağına alamet eder.

Rüyada renkli fil görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada fil ve yavrusu görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada yavru fil beslemek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına delalettir.

Rüyada fil öldürmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine yorulur.

Rüyada fil eti yemek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada heykel fil görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments