Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve sesi duymak

Rüyada deve sesi duymak

Rüyada deve sesi duymak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, çok mutlu olunacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına alamet eder.

Rüyada deve sesi duymak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın size vereceği öğütleri iyi dinleyin.

Rüyada deve sesi duymak çok daha mutlu olunacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, arabuluculuk yapılacağına delalettir.

Rüyada deve çanı sesi duymak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kalp sesi duymak heyecan ve hareketlilik geleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, atılım yapacağına delalettir.

Rüyada asker sesi duymak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak varolan borçların ödeneceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada sur sesi duymak girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine yorulur.

Rüyada uçak sesi duymak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına işaret eder.

Rüyada kumru sesi duymak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments