Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp sesi duymak

Rüyada kalp sesi duymak

Rüyada kalp sesi duymak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalettir.

Rüyada kalp sesi duymak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmamalısınız.

Rüyada kalp sesi duymak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada kalp sesi dinlemek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kalp atışını duymak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kalp krizi geçiren birini duymak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, verdiği emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin kalp atışını duymak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına rivayet eder.

Rüyada kalp atışı duymak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, borca batacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin kalp atışlarını duymak yapılan planların alt üst olacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek kalp atışlarını duymak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, seyahatlere katılacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments