Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker sesi duymak

Rüyada asker sesi duymak

Rüyada asker sesi duymak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker sesi duymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Rüyada asker sesi duymak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada bir ölünün sesini duymak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada akşam ezanı sesi duymak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada tanıdık ses duymak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada cebrailin sesini duymak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak sesi duymak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kötü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments