Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan postu görmek

Rüyada hayvan postu görmek

Rüyada hayvan postu görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Rüyada hayvan postu gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Rüyada hayvan postu görmek tersliklerin yoluna gireceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dana postu görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, lüks içinde olacağına işarettir.

Rüyada post makinesi görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt postu görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, dertlerin dermanının bulunacağına alamet eder.

Rüyada domuz postu görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Rüyada deve postu görmek saygın ve ünlü biri olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi postu görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada deri post görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments