Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne baba sesi duymak

Rüyada anne baba sesi duymak

Rüyada anne baba sesi duymak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, dünya mallarının çoğalacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sorunlarından arınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne baba sesi duymak gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Rüyada anne baba sesi duymak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba sesini duymak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, işlerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak evlat sahibi olunacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine inanılır.

Rüyada ölü babanın sesini duymak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet eder.

Rüyada ölen babasının sesini duymak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba sesi duymak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada babasının sesini duymak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments