Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamlı sevgiliyi görmek

Rüyada devamlı sevgiliyi görmek

Rüyada devamlı sevgiliyi görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işarettir.

Rüyada devamlı sevgiliyi gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize faydası olmayan veya bir adım bile ilerlemeyn iş, bağlantı veya ilişkileri geride bırakmak isteyebilir, ateşli tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada devamlı eski sevgiliyi görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada devamlı sevgiliyi görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, maddi gücünün artacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada devamlı eski sevgili görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada ölen birini devamlı görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada devamsızlık yapmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada devamlı birini görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada devamlı kavga etmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada devamlı fare görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments