Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamlı eski sevgiliyi görmek

Rüyada devamlı eski sevgiliyi görmek

Rüyada devamlı eski sevgiliyi görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, başarısızlığa düşeceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devamlı eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada devamlı eski sevgili görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada devamlı eski sevgiliyi görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işaret eder.

Rüyada devamlı eski sevdiğini görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada devamlı sevgiliyi görmek verilen  sözlerin tutulacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada devamlı yılan görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada devamlı köpek görmek makamından olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada devamlı yemek yemek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada devamlı ağlamak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments