Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamsızlık yapmak

Rüyada devamsızlık yapmak

Rüyada devamsızlık yapmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, manevi olarak da yıpranacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, yürek yakan biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada devamsızlık yapmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Rüyada devamsızlık yapmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada devamlı eski sevdiğini görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devamlı eski sevgili görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada devamlı uyumak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine inanılır.

Rüyada devamlı ev görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada devamlı aynı kişiyi görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına yorulmaktadır.

Rüyada devamlı sevdiğini görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini devamlı görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments