Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamlı fare görmek

Rüyada devamlı fare görmek

Rüyada devamlı fare görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, işlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada devamlı fare gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada devamlı fare görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devamlı kavga etmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada devamlı su içmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine alamet eder.

Rüyada devamlı ağlamak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Rüyada devamlı su görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada devamlı sevdiğini görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Rüyada devamlı eski sevdiğini görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına yorulur.

Rüyada devamlı eski sevgili görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments