Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamlı kavga etmek

Rüyada devamlı kavga etmek

Rüyada devamlı kavga etmek hak yolunu tutacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına işaret eder.

Rüyada devamlı kavga etmek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Rüyada devamlı kavga etmek hayırlı yollara gireceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devamlı dua okumak engel teşkil edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına delalettir.

Rüyada birini devamlı görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada devamlı kabus görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada devamlı ağlamak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada devamlı yılan görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada devamlı aynı kişiyi görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini devamlı görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments