Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini devamlı görmek

Rüyada ölen birini devamlı görmek

Rüyada ölen birini devamlı görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini devamlı gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada devamlı fare görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada devamlı su içmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada devamlı aynı kişiyi görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada devamlı eski sevgiliyi görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada devamsızlık yapmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada devamlı eski sevgili görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada devamlı kabus görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada devamsızlık görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, muradına eremeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments