Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev yaratık görmek

Rüyada dev yaratık görmek

Rüyada dev yaratık görmek geçim derdinin kalmayacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, her daim temkinli olacağına, önemli sorumluluklar alacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev yaratık gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada dev yaratık görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, güzelliklere rast gelineceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yaratıkla konuşmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yaratık görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada tuhaf yaratık görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalet eder.

Rüyada yaratık görmek kalbini tekrar hayata açacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insana benzeyen yaratık görmek sorunların günden güne daha da artacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işarettir.

Rüyada yaratıktan korkmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı yaratık görmek çok hayırlı şeylere, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments