Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde dev dalgalar görmek

Rüyada denizde dev dalgalar görmek

Rüyada denizde dev dalgalar görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, işlerinin gerileyeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde dev dalgalar gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada denizde dev dalga görmek böyle işlere kalkışacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına inanılır.

Rüyada dev deniz dalgası görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde dev dalgalar görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kazancının bol olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev deniz dalgaları görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Rüyada deniz dev dalgalar görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, borçların hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev dalganın altında kalmak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, eline haram para geçeceğine inanılır.

Rüyada büyük dev dalga görmek çalışmalarının artacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments