Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev karga görmek

Rüyada dev karga görmek

Rüyada dev karga görmek düşmanlarını alt edeceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, maddi olanakların artacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev karga gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada dev karga görmek dertlerin bölüşüleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz dev dalgalar görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada dev böcek görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada dev arı görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev akrep görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde dev dalgalar görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dev insanlar görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, engellerin ortadan kalkacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada dev ağaç görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments