Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev arı görmek

Rüyada dev arı görmek

Rüyada dev arı görmek maddi kayba uğrayacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada dev arı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada dev arı görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aşının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada dev örümcek görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalettir.

Rüyada dev akvaryum görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, kişinin şansının artacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev böcek görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada dev insan görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, kişinin gönlünü alacağına tabir olunur.

Rüyada dev gemi görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işarettir.

Rüyada dev deniz dalgaları görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada dev karınca görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments