Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev akrep görmek

Rüyada dev akrep görmek

Rüyada dev akrep görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, başarılarını arttıracağına, onlarla ayrı düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev akrep gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz olaylarla başa çıkmanız gerekebilir.

Rüyada dev akrep görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına inanılır.

Rüyada dev kartal görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev mantar görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada dev yaratık görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil dev görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev adam görmek kişinin tek başına kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev deniz dalgası görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada dev kaplumbağa görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ayıplanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments